Fat Burn Diaries

#FatBurnDiaries – 04

A 7. héten járunk. A tábla amit egy régebbi insta postomban láthattatok, hogy miből mennyit mikor ehetek lassan beleivódik a fejembe, egyre kevesebbszer kell ránézzek, az edzések egyre keményebbek. A kilók és a centik pedig mennek, az éhség is elmúlt, az izom pedig növekszik. 

Sohasem akartam erős vagy izmos lenni de! Ahogyan látom magamon a fejlődést, nem csak a tükörben, hanem az érzést is – ami az elején nehéz volt, azt megdupláztuk esetenként tripláztuk – annyira boldog vagok ettől, hogy sírva tudnék fakadni. Sírva is fakadtam tegnapelőtt, mikor az övemben elfogyott a lyuk, és a nadrágom pedig nélküle leesett rólam.

Másfél nadrágméretet dobtam le eddig, van vállam, előbújt a tricepszem is, a fenekem nagyobb lett – az izomtól -, a combjaim már nem érnek össze. Sokkal több az energiám, jobban alszom, sokkal később sikerül felkapnom a vizet, a bőröm tisztább mint valaha. Folytathatnám még, és tudom hogy mindenki ezt mondja, de tényleg működik! Nálam szkeptikusabb ember szerintem nem létezett aki mindezeket közhelynek tartja, viszont működik! Csak tartsatok ki!

Már mondtam – és fogom is -, hogy soha életemben nem gondoltam volna, hogy a súlyzós edzés lesz az a mozgásforma amibe belekezdek, de egyszerűen imádom! A konditermi élet egyáltalán nem olyan amilyenre számítottam. Természetesen rosszra – nagyon rosszra – készültem főleg a többi emberrel való egy légtérben küzdés miatt, de a tapasztalataim a pozitívabbnál is jobbak! Majd írok erről is, hogy hogyan küzdjétek le a konditermi szorongást, 2 perc alatt túl lehet rajta lépni egyébként.

Addig is, a 7. hétfordulóra összeszedtem 7 pontot, hogy mit is tanultam/tapasztaltam eddig:

  1. Megy ez csak kva lassan…
  2. Ne görcsölj a kilókon, nem csak az a lényeg
  3. Vedd észre, hogy fejlődsz, de ne törődj bele folytasd tovább. Például ha már 20 perc cardio alatt meg sem izzadsz, csinálj 40 percet!
  4. Add meg az esélyt a diétás kajáknak, finom. Én az elején a túrótól hányni tudtam volna, mára már az egyik kedvencem!
  5. A fehérje a barátod, és az életed menti meg amikor éppen édességre vágysz.
  6. A lábnapok a világ legszebb napjai jelenleg.
  7. Aki nem támogat, nem érti hogy mit miért csinálsz azt ne próbáld meggyőzni és főleg ne hagyd hogy ő győzzön meg arról, hogy miért hülyeség amit csinálsz! Mert nem hülyeség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.