Inspiration Lifestyle

#Ittvagyok

Hát a május elég hamar elszaladt, de még ez a szerencse mert semmi sem úgy jött össze ahogyan elképzeltem. Egyszerűen a nagy lendület és lelkesedés elveszett, az  edzés egyedül elég siralmasan megy, nem vetettem meg a fehérlisztet, és egy olyan nap sem volt amikor éjfélnél előbb ágyba tudtam volna kerülni…. Ami ugye az ember másnapját még hétvégén is eléggé haza tudja vágni, főleg ha mindig 6 körül kel. Ezért rajtam kívül senkit sem lehet hibáztatni, nem terveztem/szerveztem annyit mint kellett volna és ebben valamint a kudarc napi megélésében elfáradtam a p…ba. 

De ugye semmi baj ezzel, mert a legszánalmasabb pillanatokban jön rá az ember, hogy excuse me eddig nem ezért dolgoztam. Szóval adtam magamnak 2 hetet a nagy felismerés után, hogy jó akkor őrültek módjára zabáljuk a péksütit és menjünk el a terembe akkor amikor kedvünk van – megjegyezném hogy magamra erőltettem az edzést heti 3x, de jóistengyerele jobban gyűlöltem mint eddig bármikor, és simán képes voltam 20 perc után hazamenni. Akaraterő és mindset, ez a titok amit én olyan magasról szrtam le az elmúlt hónapban ahogyan nem szégyelltem. Lényeg a lényeg, hogy jelentem kipihentem magam, elegem van a sok cukros/zsíros/olajos/kitudjamilyen szarokból amiket magamba tömte, hiányolja a szervezetem a mozgást, és rájöttem hogy annyi mindent nem fogok tudni belesűríteni az életembe amennyit szeretnék, mert 24 órába minden nem fér bele. Priorizáltam a feladataim, beláttam hogy mely dolgok feleslegesek most jelen helyzetben, el kellett engednem azokat a lovakat amiket nem tudok ugyanazzal a seggel megülni. Kicsit ez még zavar de majd továbblépek. Nem sok mindent szeretek magamban, de az egyik amit igen hogy minél több a dolgom és minél jobban rakom össze az időbeosztásom annál több az energiám, szóval sort kerítünk mindenre csak valahogy a pörgésbe való visszatérést kell megejteni, aminek az első néhány napja biztosan fájdalmas lesz.

Megmondom őszintén, hogy az elmúlt hónapban nem volt az az instagram profil, vagy az a pinterest board ami vissza tudta volna adni amit elvesztettem, de a május 19-én megejtett Royal Wedding igencsak megihletett. Egy elvált, feketebőrű, közszereplő, blogger  beházasodhatott a királyi családba, én meg itt nyalogatom a sebeimet, hogy nincsen időm megpárolni a brokkolit… Mindenközben meg valaki élete tündérmesébe torkollott. Valahol biztos meg volt ez írva, de amikor Meghan Markle élte az életét, fotózta a kajákat meg a borokat instára szerintem pont nem azért tette ezt, hogy egyszer hercegné lehessen, csak kihozta az életből amit ki lehetett és bamm ő Megán sussexi hercegné… Nem én nem akarok hercegné lenni, ne értsetek félre, a szingliséggel sincsen problémám – egyelőre -, de ha neki ez sikerült, és még 1000 példát ide lehetne sorolni akkor csak sikerül már nekem is aminek sikerülnie kell.

Mielőtt azt hinnétek, hogy továbbra is csak arról lesz szó, hogy hány kilót bírok a lábtolón megmozgatni, és hány percig sírtam mert kelbimbót kellett ennem, ne aggódjatok nem így lesz. Rengeteg ötletem van, aminek egy része már nem csak a fejemben létezik hanem elindultam a megvalósítás útján, érkezik a minőségi tartalom és majd meglátjátok mennyi bajom van még azon kívül hogy fel bírok e kelni a reggeli edzéshez, és hogy egy unalmas perce nincsen az életemnek. Szóval #gyerejúnius!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.