Travel

#Travel

Travel kategóriában is sokan írnak, és természetesen ámulok azon, hogy mennyi gyönyörű hely van a világon ahová kötelezően el kéne jutni mindenkinek. Akinek pedig nincs rá lehetősége hálás a rengeteg Travel Bloggernek az élmények megosztásáért. Mondhatni, hogy a lexikális tudásom hazánk és a világ különböző pontjairól elég tartalmas, mivel idegenforgalmat tanultam. Viszont attól még, hogy akaratomon kívül tudom hány nemzeti parkja van Ghánának, milyen papírokkal juthatsz el Ausztráliába, milyen oltásokra van szükséged ha a Karib-tengeren hajózol, attól még az élmény nem az enyém.

Az utazás lényege, hogy kimozdulj a komfort zónádból, ami az ember önbizalmának, magával és a környezetével való kapcsolatának nagyon jót tesz. Természetesen vannak olyanok, akik rátalálnak egy helyre, megszeretik, és mindig visszamennek. Ezzel sincsen semmi gond, hiszen egyszer mindenki először van valahol. Sose felejtem el, mikor az éveken át tartó családi Horvátország rituálét feladtuk és elutaztunk Egyiptomba. Annyira szuperül éreztünk magunkat és annyira összeszokott a család, hogy utána már bárhova utaztunk sokkal jobb volt mint előtte.

Sokan az utazást drágának, időigényesnek, stb.tartják, ezért inkább el sem indulnak. Hiába a rengeteg tipp, jótanács travelbloggerektől az emberekben mindig ott van valami kifogás miért nem. Én szeretném bejárni a világot, nem mondom hogy ez lehtetlen, én inkább az érzést szeretem, hogy ismét új helyen vagyok. Szerencsés vagyok mert már sok helyre eljutottam, élhettem külföldön, de szeretném nektek megmutatni, hogy nem is kell több ezer kilométert utazni ahhoz, hogy hasonló élményekkel lehessetek gazdagabbak.

 

MentésMentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.